Zelf een zakelijke website starten

  • Gebruikt door 102.000 kleine ondernemers
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Gratis ondersteuning
Zo werkt het

Je eigen professionele website bij JouwWeb

Wat is het eerste dat je doet als je iets wilt weten? Precies, je gaat even Googlen! Ook jouw potentiële klant zal je online willen vinden. Of je nou een zelfstandig ondernemer bent of een groot bedrijf runt, het is belangrijk dat je een zakelijke website hebt. Tegenwoordig is dat onmisbaar.

Een professionele website is het visitekaartje van je bedrijf, groot of klein. Bezoekers kunnen je online vinden en meer lezen over jouw producten en diensten. Een zakelijke site maken kan heel gemakkelijk bij JouwWeb.

Waarom is een zakelijke website zo belangrijk?

Je vraagt je misschien af waarom het zo belangrijk is om een eigen website te maken, je hebt het immers altijd zonder gedaan. Online vindbaar zijn is onmisbaar. Het is je eerste contact met je doelgroep en mogelijke nieuwe klanten.

Een zakelijke website maken bij JouwWeb

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om simpel en snel een professionele website te maken. In samenwerking met designers hebben we diverse templates gecreëerd die jij gratis kunt gebruiken in onze website maker. Daarnaast krijg je bij een betaald JouwWeb pakket een eigen e-mailadres. Zo straalt je website professionaliteit uit.

Met deze voordelen heb je binnen no-time een website of webwinkel staan. Je klanten kunnen je makkelijk online vinden. Het maakt niet uit of ze een mobiel, computer of tablet gebruiken, jouw website is overal goed zichtbaar en kan goed scoren in Google.

Eigen domeinnaam

Tips voor een zakelijke website

Je bent er klaar voor om online zichtbaar te worden. Je website kun je heel eenvoudig maken met JouwWeb. We geven je graag wat aanvullende tips, zodat je online goed van start gaat:

  • Check of je bedrijfsnaam beschikbaar is als domeinnaam en registreer het
  • Bedenk goed wie je doelgroep is en maak de website voor die klanten
  • Link ook naar je social media kanalen zodat je klant je daar kan volgen
  • Plaats regelmatig nieuwe content voor jouw bezoekers

Neem de tips mee om een complete website te hebben. Je online visitekaartje sluit dan aan bij de bezoekers die je aan wilt trekken en kan je potentiële klant overtuigen om voor jou te kiezen.

Is zakelijk bloggen een goed idee?

We zien steeds vaker dat bedrijven naast hun website ook zakelijk gaan bloggen. Hiermee kun je laten zien dat je een expert bent op jouw vakgebied. Een blog is echter geen advertentie, ga dus altijd na of je lezer waardevolle informatie kan halen uit jouw artikel.

Het is ook belangrijk om een scheiding te houden tussen nieuws- en blogberichten. In nieuwsberichten kun je uitgebreid verslag doen van informatie rondom jouw bedrijf. Blogberichten hebben echt als doel om je lezer te inspireren en informeren.

Voor zowel een zakelijke website als een zakelijke blog is het belangrijk dat je voldoende tijd maakt om het up-to-date te houden. Vernieuw regelmatig je content en plaats nieuwe blogs. Zo blijf je vernieuwend, scoor je beter in Google en maak je indruk op je klant.

Wil je ook een zakelijke website maken?

Meld je vandaag nog aan, dit kost slechts enkele minuten.