5!
jaar JouwWeb

Over JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig!

Het is onze missie dat iedereen een eigen website kan maken waar hij trots op mag zijn

Gevestigd op Strijp-S, Eindhoven

Met ons team werken we iedere dag middenin het hart van ondernemend Eindhoven. Strijp-S is een buurt die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft ondergaan. Van een oud vervallen Philips-terrein is de buurt omgevormd tot de buurt waar Eindhoven trots op is. Hier vind je de ondernemers en de creatievelingen van de stad.

Wat onze klanten zeggen


Uitstekend
8.7 op basis van 337 beoordelingen
Powered by
 • een week geleden
  Zo easy !

  - Het is eenvoudig om een eigen website in elkaar te knutselen. Had dit nog nooit gedaan, maar alles is duidelijk verstaanbaar. - Wat ik dan niet wist, heb ik gewoon gevraagd en altijd een duidelijk en snel antwoord gekregen, vind ik super.???? - Je hebt veel mogelijkheden en leuke dingen om een site te maken. Ik vond het een mooie ervaring en hoop met mijn website succes te hebben.????

  Katie
  een week geleden
  Super om mee te werken.

  Het CMS systeem is super om mee te werken. Gemakkelijk en duidelijk. Het regelen van de verhuizing en de abonnementen gingen erg snel. Wat wel beter kan is de reactiesnelheid op technische vragen. Na 4 dagen alleen bevestiging van de technische vraag, maar geen antwoord van support.

  Guido Raijmakers
 • een week geleden
  Werkt na wat oefening goed.

  Je moet even goed kijken en oefenen hoe alles werkt, maar als je dit onder de knie hebt krijg je het voor elkaar. Tevens een goede helpdesk ondersteuning voor de momenten dat je er echt niet meer uit komt. Top! Met een aantal uren had ik mijn site in de lucht.

  arno
  een week geleden
  Eenvoudig zelf een leuke website maken

  Met JouwWeb kun je gemakkelijk zelf een goede en leuk uitziende website maken. De persoonlijke aandacht van de eigenaar is ook een pluspunt. Als je vragen hebt, dan word je snel geholpen. Met de Pro versie kun je je website in meerdere talen maken. Dit kost wel 5 euro per maand extra per taal, hetgeen niet vooraf al duidelijk was.

  Frans
 • 2 weken geleden
  Top!

  Duidelijke en eenvoudige tools. Snelle reactie op vragen.

  Rene

Onze dienst gratis gebruiken of uitproberen?

Klik hier en meld je vandaag nog aan!
Maak een gratis website