5!
jaar JouwWeb

Over JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig!

Het is onze missie dat iedereen een eigen website kan maken waar hij trots op mag zijn

Gevestigd op Strijp-S, Eindhoven

Met ons team werken we iedere dag middenin het hart van ondernemend Eindhoven. Strijp-S is een buurt die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft ondergaan. Van een oud vervallen Philips-terrein is de buurt omgevormd tot de buurt waar Eindhoven trots op is. Hier vind je de ondernemers en de creatievelingen van de stad.

Wat zeggen onze klanten?

Uitstekend
8.7 op basis van 337 beoordelingen
Powered by
 • 10 maanden geleden
  Mooi resultaat

  Jouwweb maakt mooie sites mogelijk, en iedereen kan dit. En prima ondersteuning tijdens het bouwproces.

  Attie
  10 maanden geleden
  Helemaal toppie

  Nooit gedacht dat ik zelf een website kon maken. Ooit had ik een site, die iemand voor me maakte. Het vullen alleen al was telkens weer een heikel punt. Maar met JouwWeb was het heel goed te doen!

  Lia
 • een jaar geleden
  Binnen twee uur

  Binnen 2 uur een site in de lucht gebracht met de eerste standaard structuur en content. Vooral over gebruiksvriendelijkheid en het intuïtieve van de online applicatie ben ik zeer tevreden. Kortom, een topproduct!

  Frank
  een jaar geleden
  Eenvoudig om een website te maken

  Snel en gemakkelijk een eigen website dankzij JouwWeb. Ik heb heel lang met de gedachten gezeten om een eigen website te maken, toen kwam ik jouwweb tegen en werd het allemaal een stuk makkelijker. Echt een aanrader.

  Joyce
 • een jaar geleden
  Echt top

  Ik heb veel verschillende aanbieders geprobeerd de laatste jaren. Maar dit is echt helemaal top. Alle lof!

  Martin
  een jaar geleden
  Eenvoudig een website maken

  Na diverse sites te hebben geprobeerd is dit wel de meest eenvoudige en uitgebreide om snel een mooie site te maken. Ook ben je geen nummer maar echt klant. Dit voelt echt goed.

  Ron
 • een jaar geleden
  Iedereen kan het!

  Het is makkelijk te gebruiken en duidelijk. Het is te allen tijde te veranderen en het is zelfs een hobby an sich geworden er de mooiste website van te maken voor mijn webwinkel. Kinderspel!

  Maxie
  een jaar geleden
  Echt super

  Kwaliteit is goed, snel, eenvoudig en zeer goede ondersteuning.

  Carlo

Onze dienst gratis gebruiken of uitproberen?

Klik hier en meld je vandaag nog aan!
Maak een gratis website