9
jaar JouwWeb

Over JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig!

Het is onze missie dat iedereen een eigen website kan maken waar hij trots op mag zijn

Gevestigd op Strijp-S, Eindhoven

Middenin het hart van ondernemend Eindhoven werken wij iedere dag om JouwWeb een stukje beter te maken en onze klanten te helpen. Strijp-S is een wijk die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft ondergaan. Van een oud vervallen Philips-terrein is de buurt omgevormd tot dé buurt waar Eindhoven trots op is. Hier vind je de ondernemers en de creatievelingen van de stad.

Wat zeggen onze klanten?

9,0
9,0 op basis van 1027 beoordelingen
Powered by
 • 9 maanden geleden
  Geen moment spijt gehad

  Op aanbeveling van een collega overgestapt naar Jouwweb. Genoeg keuze voor het inrichten van een webshop met ideal betaalmogelijkheden. Dit aangeboden via een Nederlandse host wat ook wel m'n voorkeur heeft gezien de wetgeving.

  Tosca
  een jaar geleden
  Zeer te spreken over JouwWeb

  Nog nooit een website in elkaar gezet, maar met de help ondersteuning was het gewoon leuk om te doen. Ik kan het iedereen aan bevelen. Super goed bedrijf.

  Carmen
 • 2 jaar geleden
  Super tevreden

  De service is meer dan geweldig! Je kan er een hele leuke website mee maken, en zeker je doelen bereiken.

  Patrice
  2 jaar geleden
  Hoge klantvriendelijkheid

  In een handomdraai heb je een mooie website met eigen URL. De kosten zijn erg laag waardoor je ook als bijvoorbeeld beginnende ondernemer jezelf niet in de kosten jaagt. Ik ben zeer tevreden!

  Robert
 • 3 jaar geleden
  Positief verrast

  Ik ben positief verrast door het gemak waarmee de website opgebouwd kanworden, zelfs door een leek als ik. En de bruikbare informatie met video waarover men kan beschikken.

  Geert

Onze dienst gratis gebruiken of uitproberen?

Klik hier en meld je vandaag nog aan!
Maak een gratis website