"Wij helpen kleine ondernemers om hun online aanwezigheid te vergroten, door hen de tools te bieden waarmee ze gemakkelijk een eigen website kunnen bouwen waar ze trots op zijn."

Prestaties

1,6miljard

omgezet door onze klanten

3,1miljoen

websites gemaakt

9duizend

5-sterren beoordelingen

Onze beloften

Verrassend eenvoudig

We houden zaken graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom kan iedereen met JouwWeb een website bouwen, ook zonder enige technische kennis.

Betaalbaar en zorgeloos

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om hun eigen website te maken, ongeacht hun inkomen. Buiten de beste prijs, willen we het maken van een website zo zorgeloos mogelijk maken.

Een leuke ervaring

Denk jij dat een website maken saai is? Niet met JouwWeb! Met onze geavanceerde drag and drop Editor wordt het verrassend leuk.

Uitstekende support

Hulp nodig? Onze uitstekende support afdeling helpt je graag verder!

Een eindresultaat om trots op te zijn

Wij zorgen ervoor dat jij de tools hebt om een website of webshop te maken waar je trots op kan zijn!

Van studentenonderneming naar wereldwijde speler

Wat gebeurt er als je twee ambitieuze it-studenten samen aan tafel zet met een laptop en een WiFi code? Je weet van tevoren niet wat eruit komt, je weet alleen dat het spannend, verrassend en interessant gaat zijn…

Wouter Twisk (CEO) en Roel van Duijnhoven (CTO) ontmoeten elkaar in 2006 op de Technische Universiteit van Eindhoven. Wat begon als een studieproject dat gebruikt werd door familie en vrienden, is inmiddels doorgegroeid naar een premium tool waarmee kleine ondernemers binnen 10 minuten een website kunnen maken. JouwWeb is geboren en niemand kan er nog omheen.

Na hun afstuderen in 2013 zetten Roel en Wouter fulltime hun zinnen op JouwWeb. Ze huren een kantoor op het bruisende Strijp-S in Eindhoven, nemen hun eerste medewerkers aan… en wat denk je? In razend tempo groeit de studentenonderneming uit tot een succesvolle, internationale website builder. In 2020 lanceert JouwWeb zijn internationale broer: Webador.

Door de snelle groei heeft inmiddels meer dan 100.000 kleine ondernemers wereldwijd geholpen met het verbeteren van hun online vindbaarheid. Ons toegewijde team van 30 mensen werkt elke dag om kleine ondernemers te helpen een website te bouwen waar ze trots op kunnen zijn.

De oprichters van JouwWeb in hun eerste kantoor Het groeiende team aan de borrel Het team bij het accepteren van de Deloitte Fast 50 award in 2022

Awards

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 WebsiteToolTester Beste Websitemakers Beoordeeld met ‘Uitstekend’ op Trustpilot
Roel ontvangt de Deloitte Technology Fast 50 award in 2022.
Just some friendly coworkers chatting on the coffee break

Wil jij ook een eigen website maken?

Meld je vandaag nog aan? Dit kost slechts enkele minuten.