5!
jaar JouwWeb

Over JouwWeb

JouwWeb stelt iedereen in staat om zelf een unieke professionele website te maken. Hiermee stelt het kleine ondernemers, groepen en hobbyisten in staat om een website in eigen handen te nemen. Het inhuren van een webdesigner of webdeveloper is dus niet meer nodig!

Het is onze missie dat iedereen een eigen website kan maken waar hij trots op mag zijn

Gevestigd op Strijp-S, Eindhoven

Met ons team werken we iedere dag middenin het hart van ondernemend Eindhoven. Strijp-S is een buurt die de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft ondergaan. Van een oud vervallen Philips-terrein is de buurt omgevormd tot de buurt waar Eindhoven trots op is. Hier vind je de ondernemers en de creatievelingen van de stad.

Wat onze klanten zeggen


Uitstekend
8.7 op basis van 337 beoordelingen
Powered by
 • 5 dagen geleden
  JouwWeb is top

  Ik ben ps begonnen en het resultaat vind ik zelf al mooi, de uitleg is goed verzorgd en word ook uitstekend geholpen door JouwWeb, het is voor een beginneling goed te doen om een site online te krijgen, ik hoop in de toekomst de site uiterlijk nog mooier te krijgen en dat de vindbaarheid hoger komt te staan. Ik kan alleen maar lof zwaaien naar de mensen van JouwWeb moppie

  Ferry de Swart
  een week geleden
  Eenvoudig een mooie website maken.

  Op zowel pc als tablet gemakkelijk te bedienen.

  H. Tuinenga
 • een week geleden
  goede service

  goede service en mooi meegenomen dat er promoties gegeven worden

  vanessa
  2 weken geleden
  Ik had nooit een eigen web site geopend kreeg goede hulp

  De eigen web site beheerders helpen je goed bij het open van je eigen web . Ik had er geen ervaring mee om een site de opening.het onderwerp maak niets uit voor hun ze helpen je er mee ,dank u

  Michiel
 • 2 weken geleden
  Goede service

  Ik heb meerder website bouwers uitgeprobeerd, maar JouwWeb vond ik het fijnste voor het maken van mijn sites. Ook ben ik ontzettend blij met de snelle reacties op mijn vragen en behulpzaamheid en tegemoetkomendheid bij het oplossen van mijn problemen.

  Mettie

Onze dienst gratis gebruiken of uitproberen?

Klik hier en meld je vandaag nog aan!
Maak een gratis website