9
jaar JouwWeb

Lees JouwWeb ervaringen van klanten

Onze gebruikers staan bij ons bovenaan. Klanttevredenheid is daarom voor ons erg belangrijk.
Wij geloven er namelijk in dat een tevreden klant een loyale gebruiker is. We doen er dus alles aan om onze gebruikers een gebruiksvriendelijke website maken ervaring te geven.

Zo gebruiken we de feedback van onze klanten actief om onze dienst te verbeteren. Zij hebben uiteindelijk de beste tips over het gebruik van onze tool. Zij zijn de ervaringsdeskundigen. Door te reageren op de wensen van onze gebruikers, spelen we in op wat zij nodig hebben. Zo werken we dagelijks aan het verbeteren van onze websitemakertool.

JouwWeb ervaringen

JouwWeb klantervaringen

Daarnaast willen we met onze hoge klanttevredenheid het verschil maken. De ervaringen van onze klanten laten zien waarom ze enthousiast zijn over de tool van JouwWeb. Iets waar we natuurlijk trots op zijn. We laten onze klanten dan ook graag aan het woord. Hun ervaringen lees je hieronder.

Reviews over JouwWeb

Uitstekend
5 sterren
9,1 op basis van 1.467 beoordelingen
Powered by Trustpilot logo
 • 5 sterren 10 uur geleden
  Een super site die makkelijk te…

  Een super site die makkelijk te bedienen is.

  Pamela
 • 5 sterren 10 uur geleden
  jouwweb

  jouwweb is geweldig!

  mikey
 • 4 sterren een dag geleden
  Voor iemand die weinig met computers…

  Voor iemand die weinig met computers heeft is deze site erg simpel en toegankelijk

  J.L.M.
 • 4 sterren 2 dagen geleden
  Een heel gebruiksvriendelijk forum

  Een heel gebruiksvriendelijk forum, misschien in sommige aspecten iets te beperkt maar zeker voor een leek een prachtige manier om een website te beheren.

  Marc
 • 4 sterren 2 dagen geleden
  reality

  Vlotte manier om online een eigen website te maken.

  Martin
 • 5 sterren 2 dagen geleden
  perfect!

  ik vind jouwweb de beste

  mikey
 • 5 sterren 3 dagen geleden
  Binnen 3uur had ik al mijn website af

  Binnen 3uur had ik al mijn website af. Het is makkelijk in gebruik, overzichtelijk, duidelijk, snel aan te passen. Ook bij de knop hulp is alles op te zoeken en is in stappen uitgelegd. Vergeleken met anderen vind ik deze echt de beste!

  Veerle
 • 4 sterren 4 dagen geleden
  Makkelijk programma om zelf wat te…

  Makkelijk programma om zelf wat te ondernemen. Stabiel kwa server, betrouwbaar. Lay outsgenoeg om uit te kiezen. Klanten service zou wat sneller kunnen (soms), en niet alleen per mail te bereiken zijn.Ten opzichten van andere aanbieders kan er wel wat meer mogelijkheden bij worden gemaakt.

  E.K.
 • 4 sterren 5 dagen geleden
  Redelijk snel te doorgronden systeem en…

  Redelijk snel te doorgronden systeem en snel antwoord op vragen. Jammer dat in de pro versie geen eigen filmpjes geplaatst kunnen worden, overigens wel via een link vanaf Fb of You Tube.

  Ellen
 • 5 sterren 5 dagen geleden
  Werkt heel gemakkelijk en uitstekende klantenservice

  Werkt heel gemakkelijk, veel mogelijkheden. En, net zo belangrijk, super snelle en adequate reactie van de klantenservice als je een vraag hebt!

  Marianne
 • 5 sterren 6 dagen geleden
  Duidelijk

  Duidelijk, overzichtelijk. meteen hulp als je nodig hebt.

  marijke
 • 4 sterren 7 dagen geleden
  top website👍

  Goede website ik vindt het een goede aanrader nog even wenen aan de knopen dus meschien een iets betere beschijving over dat maar voor de rest👍

  Ben
 • 5 sterren 7 dagen geleden
  Ben erg blij met de mogelijkheden die jullie bieden!

  Hallo lieve luitjes, Ben erg blij dat ik bij jullie mijn website heb. Een langgekoesterde droom werd werkelijkheid om mijn kinderverhalen via De Verhalendoos openbaar te maken. Jullie bieden de mogelijkheden om naar hartenlust dingen uit te werken, te veranderen indien nodig, tekeningen toe te voegen, in ieder geval om er iets leuks van te maken. Ik heb al leuke reacties op mijn website gehad. Ik geniet er zelf nog het meeste van Een hartelijke groet, Ans van Grinsven.

  Ans van Grinsven
 • 4 sterren 8 dagen geleden
  Jouwweb is zeker een aanrader.

  Jouwweb is zeker een hele goede en fijn hostingpakket en een website bouwen was nog nooit zo makkelijk. Eenvoudige setup. Alleen 1 punt van kritiek wat voor mij een gemis is dat er geen telefonisch helpdesk is. Ik vind het vaak lastig en te langdurig voordat ik mijn vraag duidelijk op papier heb staan en ik kan niet meteen verder maar moet toch wachten op een antwoord wat dan misschien snel gaat. Maar je moet er toch weer op wachten.

  Edwin Otten
 • 5 sterren 8 dagen geleden
  Ik word steeds supergoed geholpen als…

  Ik word steeds supergoed geholpen als ik vragen heb. Website bouwen was heel makkelijk en ik heb nu een geweldig mooie website waar ik heel blij mee ben. Trots op mezelf dat ik het voor elkaar heb gekregen.

  Esther
 • 5 sterren 9 dagen geleden
  Jouwweb is een aanrader

  Jouwweb is, als je rustig nadenkt, heel prettig om mee te werken. Veel handelingen gaan op dezelfde manier (slepen). Persoonlijk vind ik de grote regelafstand in tekstvakken niet mooi en handig. Daar mag nog een oplossing voor. Wat ik ook erg waardeer, is de snelheid waarmee je een antwoord krijgt. Zelfs in het weekend. Zeker voor de beginnende "site-owner" is Jouwweb een goede manier om je eigen website op te starten.

  step
 • 5 sterren 9 dagen geleden
  Prima site en prima ondersteuning en…

  Prima site en prima ondersteuning en service.

  Kees
 • 4 sterren 9 dagen geleden
  Klantvriendelijk

  Toegankelijk, overzichtelijk en hulpvaardig ivm vraagstellingen en hulp

  Roger
 • 5 sterren 10 dagen geleden
  Het klopt allemaal

  Het klopt allemaal, praktisch, veel mogelijkheden, vindbaarheid. En vooral de help functie vind ik heel fijn. Heb je een vraag, dan is er altijd wel een helder antwoord.

  Annemarie
 • 5 sterren 10 dagen geleden
  Een heel fijn en toegankelijk programma…

  Een heel fijn en toegankelijk programma om je website mee te bouwen. Je moet wel wat handigheid en ervaring hebben in het omgaan met computers.

  Vivienne
Bekijk meer reviews

Contactgegevens

JouwWeb
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland

Facebook Twitter
Lees meer over ons
Strijp-S
Begin vandaag met het bouwen van jouw eigen website!
Nu beginnen