Lees JouwWeb ervaringen van klanten

Onze gebruikers staan bij ons bovenaan. Klanttevredenheid is daarom voor ons erg belangrijk.
Wij geloven er namelijk in dat een tevreden klant een loyale gebruiker is. We doen er dus alles aan om onze gebruikers een gebruiksvriendelijke website maken ervaring te geven.

JouwWeb

JouwWeb klantervaringen

Daarnaast willen we met onze hoge klanttevredenheid het verschil maken. De ervaringen van onze klanten laten zien waarom ze enthousiast zijn over de tool van JouwWeb. Iets waar we natuurlijk trots op zijn. We laten onze klanten dan ook graag aan het woord. Hun ervaringen lees je hieronder.

Reviews over JouwWeb

Uitstekend
5 sterren
9,2 op basis van 3.426 beoordelingen
Powered by Trustpilot logo
 • 5 sterren 8 uur geleden
  Super geef ze zelfs 10 sterren !

  Super geef ze zelfs 10 sterren !

  Sarella
 • 4 sterren 10 uur geleden
  Helemaal tevreden met mijn website

  Helemaal tevreden met mijn website. Ik wist niet hoe en waar ik moet beginnen. Ik krijg een goede uitleg en hulp

  Hanane
 • 5 sterren een dag geleden
  Goeie service

  Heel goed systeem, goede hulppagina's waardoor je makkelijk de nodige info kan vinden om een site te bouwen!

  Wouter Al Presents
 • 5 sterren een dag geleden
  Makkelijk, gebruikrsvriendelijk

  Makkelijk, toegankelijk goed toepasbaar in de praktijk

  janet
 • 5 sterren een dag geleden
  Een echte aanrader voor het maken van websites/webshops

  Ik ben zeer tevreden over Jouwweb. Het heeft vele mogelijkheden om een voor mij perfecte website/webshop te maken. Met de vele design templates is er ook keus genoeg om er wat moois van te maken. Daarnaast is het ook makkelijk in gebruik en is de klantenservice vriendelijk, snel en professioneel.

  Fabulous Choice
 • 5 sterren een dag geleden
  Super

  Super. Prima

  Cezar Marcin Niemczyk
 • 5 sterren een dag geleden
  Direct aan de slag met de inhoud

  Heerlijk om zo snel aan de inhoud van de site te kunnen beginnen. Top dat de techniek, backup en statistieken geregeld zijn. Gekozen voor reclamevrij, vond de prijs-kwaliteit verhouding voor een professionele site en uitstraling echt gunstig. Prima helpfunctie, vond snel wat ik nodig had.

  Vera
 • 5 sterren een dag geleden
  Ongeduld is hier geen probleem

  Ik ben blij dat ik met mijn grootste eigenschap ‘ongeduld’ makkelijk een blog kon aanmaken. Het werkte intuitief. Ik ben ook blij dat ik sinds half november al 1000 bezoekers heb gegenereerd. Dat overtreft mijn verwachtingen. Het enige dat ik mis is dat men zich kan abonneren.

  Christine
 • 5 sterren 3 dagen geleden
  Fantastische site builder

  Een mooie website bouwen met Jouwweb is heel gemakkelijk en intuïtief. Kom je er niet helemaal uit? Dan zijn de instructies duidelijk en snel te vinden, of je neemt contact op met de mensen van de helpdesk die jouw vraag deskundig beantwoorden. Sjablonen, designs en stockfoto's zijn beschikbaar om jouw website er zeer professioneel uit te laten zien en laten werken. Ik ben heel tevreden en krijg veel complimenten over mijn website.

  June
 • 4 sterren 3 dagen geleden
  Super

  Super! Jammer dat je niet kunt bellen of chatten. Verder keurig, goed en betrouwbaar adres.

  Harrie
 • 5 sterren 4 dagen geleden
  heb jullie gevonden via google

  heb jullie gevonden via google ben direct aan slag gegaan het was niet eens moeilijk om een site te maken grtz ronny

  ronny
 • 5 sterren 6 dagen geleden
  Ik ben nu drie weken bezig met een…

  Ik ben nu drie weken bezig met een eigen webshop tr maken en is prima te doen. Als ik het even niet weet zoek ik het op en meestal vind i mijn antwoorden wel

  Kelly
 • 5 sterren 6 dagen geleden
  Super makkelijk

  Super makkelijk. Echte aanrader

  BJM
 • 5 sterren 7 dagen geleden
  Ik ben eigenlijk digibeet

  Ik ben eigenlijk digibeet, heb geen ervaring met websites, webshops en, afgezien van wat basisvaardigheden m.b.t. online advertenties plaatsen en artikelen ingeven op Bol.com, totaal onkundig op excell gebied. Met de templates bij JouwWeb heb ik binnen een paar dagen een functionerende webshop ingericht, vrij amateuristisch, maar op dit moment voldoet hij perfect aan mijn verwachtingen (koppeling aan Marktplaats).

  Boekenhobby Roggel
 • 4 sterren 8 dagen geleden
  Van 1 naar 5 websites met JouwWeb

  Een jaar geleden begonnen met 1 website, maar inmiddels heb ik meerdere andere pakketten verlaten en bouw dagelijks aan 5 websites met JouwWeb. Voor mij erg belangrijk zijn de mogelijkheden om gemakkelijk afbeeldingen en video(links) te plaatsen, de kaartfunctie en de mogelijkheid HTML-code te embedden. Werkt allemaal lekker intuïtief. Lage leercurve. Naast een webpoll zou een eenvoudige toetsfunctie (met import) ideaal zijn. Minpuntje is dat je een pagina maar met één wachtwoord kunt afsluiten. Idealiter zou dat met een onbeperkt aantal wachtwoorden moeten gaan. Maar .... een echte aanrader!

  opdendrieberg
 • 4 sterren 9 dagen geleden
  Er zijn wel features die ik mis als je…

  Er zijn wel features die ik mis als je iets meer wil, zoals lead opvolging van downloads, met koppeling naar een crm of icloud formulier. Veiling mogelijkheid in de webshop En ik mis voor de duurste versie goedkoper meer domeinamen stallen

  Mark
 • 5 sterren 9 dagen geleden
  ik ben digibeet in het kwadraat

  ik ben digibeet in het kwadraat, en het is mij redelijk gelukt. Dank. Gerard

  Gerard Veldt
 • 4 sterren 10 dagen geleden
  100 jaar webshop voor hoodies en polo's

  We moesten en pop-up webshop hebben voor onze 100 jarige vereniging, zodat we de promo hoodies en polo's konden verkopen. Na een gedegen onderzoek en enkele vragen bleven we bij JouwWeb hangen. De webshop was makkelijk aan te schaffen en we hadden binnen 2 dagen de inrichting klaar. Het hoofdstuk afrekenen koste iets meer werk en tijd i.v.m. de juiste rechtspersonen en handtekeningen ect. Nu inmiddels twee weken onderweg en al meer 972 pagina bezoekers, volgens de uitgebreid rapportage en 33 enkele en dubbele bestellingen.

  ICT RKVV-Velsen
 • 5 sterren 10 dagen geleden
  prima ondersteuning en…

  prima ondersteuning en klantvriendelijke website

  Ruud van de ven
 • 5 sterren 10 dagen geleden
  Ik dacht dat ik een echte developer…

  Ik dacht dat ik een echte developer nodig zou hebben voor mijn website, maar wilde het toch zelf te proberen om zo mijn requirements duidelijk te krijgen voor de opdracht formulering. Ben inmiddels super trots op de website die ik zelf in elkaar heb geklikt! En het hele webshop stuk is al super goed geregeld! Ik zou graag straat en huisnummer als 2 aparte velden zien, maar dit werkt ook gewoon. En ik zie niet waar ik meer talen kan instellen in Pro, ook al staat het wel zo geadverteerd. Maar ben super blij dat jullie het ZO simpel hebben kunnen maken. Ik ben echt blij hiermee!

  Sara
Bekijk meer reviews

Contact opnemen

Heeft het helpcentrum geen antwoord op je vraag? Stuur ons een bericht, dan helpen we je graag:

Social media

Volg ons ook op social media:

Ons kantoor

JouwWeb
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Nederland

Begin vandaag met het bouwen van jouw eigen website!