Spring naar inhoud

Dit zijn de 10 Meest Bezochte Websites bij JouwWeb

Leestijd: 4 minuten

Heb jij altijd al willen weten welke JouwWeb websites het meest worden bezocht? Dan hebben we goed nieuws, want dat laten we je vandaag zien! Van onze ruim 80.000 klanten hebben wij de top 10 websites geselecteerd op basis van aantal bezoekers. 

Startende met…

#1: Dividendinfo

Op deze website kun je belangrijke en actuele informatie vinden over de dividenddata van Nederlandse aandelen. Per bedrijf kun je relevante nieuwsartikelen vinden, wanneer een dividend wordt betaald en ook de hoogte van het dividend. Deze website is de go-to place wanneer jij een Nederlands aandeel hebt gekocht en meer wil weten over het dividend van jouw aandeel.

Bekijk Dividendinfo hier.

#2: Beleef Spanje

Met een paar honderd duizend bezoekers per maand is “Beleef Spanje” dé autoriteit op het gebied van reisinformatie over vakantieland Spanje. Op Beleef Spanje vind je informatie, tips en inspiratie over dit mediterrane land. Niet alleen vind je informatie over de meest bekende regio’s: op deze website vind je namelijk écht de A-Z over Spanje.

Bekijk Beleef Spanje hier.

#3: FA Sport

“Hulp voor sporters in nood,” dat is waar First Aid 4 Sport voor staat. Via deze website kun je eerste hulp producten kopen, die speciaal zijn gemaakt voor geblesseerde sporters. FA Sport heeft als doel om sporters, spelers en anderen in de sportwereld te voorzien van de beste materialen tegen de scherpste prijzen.

Bekijk FA Sport hier.

#4: CG Hair

CGHair is een website die verschillende producten verkoopt op het gebied van haarverzorging, speciaal voor mensen met krullen. Dit zijn echter niet de standaard haarproducten. De producten van CGhair bevatten namelijk geen stoffen die slecht zijn voor je haar en je haar uitdrogen. Dit jonge bedrijfje is in 2019 begonnen met de verkoop van haarproducten en wist binnen drie jaar al honderdduizenden bezoekers te trekken.

Bekijk CGhair hier.

#5: Baby-Speen

Met meer dan duizend bestellingen per week is de website Baby-Speen dé autoriteit op het gebied van de verkoop van fopspenen. Wat deze webshop nóg bijzonderder maakt is dat eigenaresse Mariska dit binnen 3 jaar heeft weten te bereiken. Wil jij meer over het succes van Baby-Speen weten? Lees dan dit artikel, waarin we je uitleggen hoe je een succesvolle webshop start.

Bekijk Baby-Speen hier.

#6: 750 Kicks

Via 750 Kicks kun jij exclusieve schoenen kopen. Met wereldwijde levering en een Instagramkanaal met bijna 50.000 volgers, is de 750 Kicks een grote speler op het gebied van de verkoop van exclusieve sneakers. De producten van 750 Kicks zijn volledig authentiek en worden geleverd in oorspronkelijke verpakking. Neem jij eens een kijkje?

Bekijk 750 Kicks hier.

#7: Montana’s

Montana’s is een woon en cadeauwinkel, waar je talloze woonaccessoires, kleding en tassen kunt kopen. Wist je trouwens dat dit de webshop is van Montana Meiland van de SBS6 serie Chateau Meiland? Op de website Montana’s kun jij absoluut een uniek product vinden, waarna je vast snel de vraag krijgt: “Wauw! Waar heb jij dat gekocht?”

Bekijk Montana’s hier.

#8: Label6

Label6 positioneert zichzelf als dé webshop voor een stijlvolle, gezellige woning. Via Label6 kun je terecht voor talloze unieke, luxe interieur en woonaccessoires. Van de badkamer tot aan de keuken en van de slaapkamer tot de woonkamer: via Label6 kun jij trendy producten vinden om jouw huis écht trendy te maken.

Bekijk Label6 hier.

#9: Het keukentje van Syts

Vind jij het ook zo lastig om te bepalen wat je iedere avond gaat eten? Wanneer je het keukentje van Syts bezoekt is dat probleem meteen opgelost. Op deze website kun je bladeren door honderden recepten. Wil je een uniek en lekker voorgerecht maken? Een smakelijk hoofdgerecht? Of eens lekker bakken in de keuken? Dan is het keukentje van Syts jouw nieuwe bron van inspiratie.

Bekijk het keukentje van Syts hier.

#10: De Belletjes

Een website waar Jos zijn emotionele, maar ook inspirerende verhalen deelt over zijn gevecht met darmkanker. Al enkele jaren schrijft Jos hier over de emotionele reis die hij doormaakt samen met zijn gezin. Vanaf het eerste bericht weet Jos je te pakken met zijn verhalen, waardoor je je al snel verbonden voelt met zowel hem als zijn gezin.

Bekijk de belletjes hier.

Conclusie

Dit waren de 10 meest bezochte JouwWeb websites! Het is altijd een goed idee om van succesvolle websites te leren, om hierna jouw inzichten toe te passen op je eigen website. 

Word jij het volgende succesverhaal? Klik dan op “Begin Nu” en lanceer vandaag nog jouw website.

Maak nu de website van jouw cursus met JouwWeb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *